Εταιρεία

Η Alphastand δίνει λύσεις, οικονομικές και απλές στην παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών. Κατασκευάζουμε και εισάγουμε προϊόντα κατάληλα για κάθε περίπτωση επαγγελματία.

Η νέα μας σειρά από Ξύλινα σταντ καταστημάτων, σταντ προϊόντων και γενικά κατασκευές με μορφοκοπή σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε σταντ - προθήκες πάνω στις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές.

Έχουμε επικεντρωθεί στο να σας δημιουργούμε την καλύτερη δυνατή προβολή για το κατάστημά σας, για την έκθεση που θα λάβετε μέρος ή ακόμα και την διακόσμηση της οικίας σας.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

Σταντ Αφίσας, Εξωτερικού χώρου σταντ, Αφίσες εστιατορίων, Μενού Board, Roll Up, Φωτιζόμενα σταντ, Κάλπες, Ειδικές κατασκευές, Εκθεσιακά – Συνεδριακά σταντ, Pop Up Displays, Ψηφιακές Εκτυπώσεις,

 

Γιατί να προμηθευτείτε τα εκθεσιακά προϊόντα Alphastand

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ και εκτυπώσεις.
Η AlphaStand παρέχει εγγύηση 3 ετών σε όλα τα προϊόντα. Έαν το προϊόν που έχετε αγοράσει απο την εταιρία μας παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα μετά απο καλή χρήση, σας το αντικαθιστούμε χωρίς καμία χρέωση εκτός των μεταφορικών. Παραλαβές - Παραδόσεις από Ικάρου 3, Άγιος Δημήτριος, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.

© Copyright 2013 momi.gr  |  Όροι Χρήσης  |  Created by ORGIN STUDIOS